upAOF

4ο AOF SKI CAMP ‘SLOVENIA’

Στην Granjska Gora της Σλοβενίας, θα βρεθεί από 27/10/18 έως 4/11/18 η 14μελής αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ). Οι 13 αθλητές του Σκι Δρόμων Αντοχής, θα κάνουν σκι στο προπονητικό κέντρο της PLANICA, σε κλειστό ski-tunnel μήκους 800m, διαμορφωμένο σε 3 επίπεδα τεχνητού χιονιού, σταθερής θερμοκρασίας -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ μια ημέρα θα αφιερωθεί σε ημερήσιο ταξίδι στην ΑΥΣΤΡΊΑ (RAMSAU), όπου..

και θα προπονηθούν στον παγετώνα DAHSTEIN 3600m. Είναι η 4η κατά σειρά χρονιά που ο ΑΟΦ διοργανώνει τέτοιου υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων προετοιμασία , ενώ τον Δεκέμβριο θα ακολουθήσει και δεύτερη 10ήμερη αποστολή για σκί στην Β.Ιταλία, στους ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ. Ο ΑΟΦ έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα εθνικά όρια, εισάγει νέου τύπου προπονητικές προσαρμογές με συνεχείς προπονήσεις και αγώνες στο εξωτερικό, λειτουργεί στα πλαίσια Χιονοδρομικών σωματείων ευρωπαϊκών ανεπτυγμένων χωρών, εμπνέοντας τους αθλητές του να βάζουν υψηλούς αγωνιστικούς στόχους. Δεν είναι τυχαίο ότι κατατάχθηκε βαθμολογικά στην πρώτη θέση στην Ελλάδα για το 2018 στο σκι Δρόμων Αντοχής και ότι ο αριθμός των αθλητών του ισοφαρίζει το σύνολο των αθλητών όλων των υπόλοιπων σωματείων. Στην 9ημερη αποστολή θα συμμετάσχουν οι αθλητές: ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ, ΣΙΕΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΔΡΑΚΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΡΑΚΩΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΟΥΜΤΣΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτας Χρήστος.

Φωτογραφικό υλικό:

κάντε κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση, ή σε μια απο τις 2 άκρες για επόμενη - προηγούμενη εικόνα

Official site AOF: www.aoflor.gr

το Δ.Σ